Thailand


Hotel beskrivelser

 

New Road Guest House

New Road Guest House er et hotel placeret midt i Bangkoks travle liv. Du indkvarteres i værelser med aircondition. På hotellet kan du nyde ferien med dine medrejsende i moderne omgivelser – her er gratis wifi, samt smagfuld mad i hotellets restaurant. Alle værelser rengøres dagligt, og der tilbydes vaskeriservice.
Der er mulighed for at købe morgenmad og herudover er der en hyggelig bar, hvor kaffe, te eller drinks kan nydes.
Lige i nærheden ligger China Town, floden Chao Phraya og det travle Silom Road, der er centrum for kultur og shopping oplevelser, samt bustransport til byens mange attraktioner.

Anurak Lodge

Anurak Lodge ligger midt i en palmeplantage, væk fra byens travle liv – og kun 15 minutters køretur fra Khao Sok nationalpark. Der er gratis wifi og gratis leje af cykler. Derudover findes der aktiviteter såsom bordtennis, trekking, kano og bambus rafting.
Du indkvarteres i dobbeltværelse udstyret med aircondition, altan og safetyboks, samt badeværelse med bruser.
I restauranten serveres en variation af asiatisk mad og i baren kan der slappes af med en drink.

Phangan Bayshore Resort

Phangan Bayshore Resort ligger direkte på stranden Haad Rin Nok, hvor full moon festerne bliver afholdt. Haad Rin har samtidig et rigt natteliv.
Værelserne er udstyret med aircondition, TV, minibar og safetyboks, samt eget badeværelse.
Skulle man få brug for en dukkert har hotellet en stor swimmingpool og skal den stå på aktiviteter, er der beachvolley og kajakroning på stranden.
Herudover ligger Chillin’ Beach Club på stranden, hvor kolde drinks kan nydes under himlen i det hvide sand. Baren har åben fra 16.00 til 01.00. Derudover ligger der flere spisesteder i nærheden.

Al’s Resort Chaweng Beach

 Al’s Resort Chaweng Beach ligger ned til hvide sandstrande og krystal klart vand – Chaweng Beach er en af de mest kendte strande på Koh Samui.
Værelserne ligger tæt på swimmingpoolen og er udstyret med aircondition, safetybox, kabeltv og telefon, og dertil kommer et fuldt udstyret badeværelse med hårtørrer, samt håndklæder og andet tilbehør. Derudover tilbyder hotellet gratis wifi. På hotellet findes en spa, hvor tiden kan bruges på afslapning og forkælelse med massage, krops- samt ansigtsbehandlinger. Derudover kan man blive klippet hos frisøren på hotellet. Af aktiviteter findes billard og hotellet har både en indendørs, samt udendørs swimmingpool.
Restauranten serverer henholdsvis både thai, samt internationale retter efter dit valg.
Nær hotellet kan man tage færgen fra Chaweng på Koh Samui til Haad Rin på Koh Phangan, hvor full moon festerne afholdes. Færgeturen tager 50 minutter.

Koh Tao Simple Life

Koh Tao Simple Life ligger på stranden Sairee Beach, som er den populæreste strand på Koh Tao.
Skulle man få brug for en dukkert har hotellet swimmingpool, og hvis man er til forkælelse er Thai massage på hotellet en mulighed. Til de mere eventyrlystne er der dykning og snorkling på programmet.
Værelserne har aircondition, safetyboks, køleskab, gratis wifi, samt tv. Herudover fuldt udstyret badeværelse med hårtørre og toiletartikler.
Restauranten serverer bade Thai og internationale retter, så der er noget for enhver smag. Baren serverer både lokale og importerede øl og drinks.