LLORET DE MAR


Oplevelser

 

Castillo de Sant Joan

Byens gamle middelalderborg. Fantastisk udsigt over byen og havet. Gå derup 30 minutter før solnedgang.

Se priser og afgange til Lloret de Mar - klik her!

 

Chamaco Cantina

Byens bedste tex-mex restaurant og til at komme til for penge. Fantastiske margaritas. Rabat med Ung Rejs VIP Kort.

Se priser og afgange til Lloret de Mar - klik her!

Restaurant Freu

Klassiske catalanske retter med et (meget) moderne twist. Høj, høj standard, men også lidt dyrt. Ligger i forbindelse med kasinoet.

Se priser og afgange til Lloret de Mar - klik her!

Restaurant El Trull

Høj kvalitet. Middel priser. Dette er stedet hvis du vil prøve de lokale retter og der skal være stil på drengen.

Se priser og afgange til Lloret de Mar - klik her!

 

Tirsdagsmarked

Markedet er en kæmpe oplevelse. Frisk fisk, levende østers, nyslagtede kaniner og masser af mennesker. 

Se priser og afgange til Lloret de Mar - klik her!

 

Barcelona med tog

Med lidt forberedelse, kan en togtur til Barcelona blive ugens kulturelle højdepunkt. Spørg guiderne efter tips og idéer. 

Se priser og afgange til Lloret de Mar - klik her!

 

Bytur i Barcelona

Området omkring havnen i Barcelona er kendt for sit glamourøse natteliv. Klubber og restauranter ligger i gåafstand fra hinanden. 

Se priser og afgange til Lloret de Mar - klik her!

 

Montjuïc

Nyd udsigten over Barcelona fra Montjuïc. Kabelbanen kører fra Columbuspladsen til toppen af bjerget.

Se priser og afgange til Lloret de Mar - klik her!

 

Parc Güell

Gaudís smukke park inde midt i Barcelona, er fantastisk med et tæppe, lidt snack og en god bog. 

Se priser og afgange til Lloret de Mar - klik her!

 

Montserrat

Det gamle kloster på toppen af Montserrat er et af områdets største seværdigheder. Overvej en organiseret tur, det er lettest.

Se priser og afgange til Lloret de Mar - klik her!

 

Orient Express

Legendarisk restaurant på strandprome-naden og #1 på Tripadvisor. Internationalt køkken. Rabat med Ung Rejs VIP Kort.

Se priser og afgange til Lloret de Mar - klik her!

 

Papa Tapa

Et af byens førende tapasrestauranter. Fantastisk atmosfære, gamle opskrifter og gode priser. Rabat med Ung Rejs VIP Kort.

Se priser og afgange til Lloret de Mar - klik her!

 

 

KULTURELLE OPLEVELSER PÅ EGEN HÅND

Barcelona de luxe

Shopping efter lækre udsalgsvarer eller spansk fodbold når det er bedst? Barcelona har begge dele - i de luxe udgave! Udsalget i Barcelona foregår i juli og august, så der er absolut ingen undskyldning for ikke at tage til af sted til storbyen og shoppe. Den store jagt efter gode udsalgsvarer starter på Placa Catalunya, hvor varerne kun ligger og venter på at blive købt af dig. Hvis du savner den danske shopping-stil a la Magasin, skal du skynde dig ind i varehuset El Corte Ingles og lade dig forblænde af det store udvalg. Hvis det skal være lidt mere de luxe, er der lækre mærkevarer at finde på Passeig Gracia, hvor alle de kendte internationale modehuse har deres butikker. 

Tapas tapas tapas

I Spanien kan frokosten indtages som tapas, med få små retter eller mange små retter. Der findes et hav af hyggelige tapas-barer både i Lloret de Mat og i Barcelona og mulighederne er uendelige, hvad enten du er til kød, grøntsager, skaldyr eller fisk. 
Tapas i Spanien er på ingen måde fancy. Det er dagligdags mad , rustikt, simpelt og meget lækkert. Det er en stor oplevelse at sidde der sammen med de lokale i et lille klemt rum, med god mad, fodbold i baggrunden på fjernsynet og heftige diskussioner om alt fra politik til weekendens kamp.

Den store arkitekt Gaudi

High-fives skal gives til Gaudi, som har sat sit helt store præg på Barcelona. Et af de helt store arkitektoniske kunstværker han har begået sig ud i, er La Sagrada Familia. La Sagrada Familia betyder Den Hellige Familie, men er måske mere kendt som den ufuldendte kirke, for kirken bliver aldrig færdig. Gaudi arbejdede på projektet i 40 år og omkring den langsomme proces skulle han have udtalt; "Min klient har ikke travlt". Byggeriet startede i 1884 og de bygger endnu. Så hvis du interesserer dig bare lidt for arkitektur og vil se hvor langt kirken nu er nået frem i bygningsprocessen, er det helt sikkert et besøg værd.

ADVENTURE PÅ EGEN HÅND

Not just a walk in the park!

Skal det være vildere end bare den sædvanlige tur i det lokale forlystelsespark? Så skal du simpelthen prøve Spaceblaster. Du bliver placeret i en bungee ball og bliver så kastet op i luften af en katapult. Det lyder da stille og rolig, ikke? Det sker bare 70 meter op i luften og du kommer op på en fart af 165 km/t på under to sekunder. God tur!

Oplev kamphormonet i din egen krop

Høj puls, øget blodtryk, masser af sved, gåsehud og udvidelse af pupillerne. Alt dette får du med garanti når du prøver aktiviteterne til "Adrenalin Day". Vil du kaste dig ud i en forhindringsbane højt oppe i luften, cykle på mountain bike i bjergene, køre på quads eller være med i de andre aktiviteter der nok skal få dit kamphormon op at køre, så skal du være med til "Adrenalin Day".

Borgen Castillo de Sant Juan

Middelalderstemning i Spanien? Faktisk ja. I det 11. århundrede blev Spanien angrebet af tyrkere, franskmænd og englændere. For at forsvare Lloret de Mat fra søsiden byggede spanierne borgen Castillo de Sant Juan. Man bliver aldrig for gammel til at lege og især ikke legen om riddere og prinsesser. Sceneriet er optimalt og omgivelserne er et besøg værd.

SHOPPING PÅ EGEN HÅND

By fyldt med mærkevarer

100 forskellige butikker med lækre varemærker OG med op til 60 % rabat. For godt til at være sandt.? Nej! I La Roca Outlet Village mellem Lloret de Mar og Barcelona, kan du både stille din shoppelyst i flotte omgivelser og stille din sult på en af de mange lækre restauranter. Hop i bussen til La Roca Village og 50 min. senere står du i den vildeste shopping landsby.

Lux og lir

Luksuøse mærkevarer skal der til på en ferie til udlandet. Passeig Gracia i hjertet af Barcelona er shopping de luxe! Det er her du kan bruge dine hårdt tjente lommepenge. På Passeig Gracia bugner det med lækre mærkevarer, hvor alle de kendte internationale modehuse står side om side.

La Rambla

Er du til gøgl og lir, skal du gå ned af Barcelona's mest berømte gade, La Rambla. Her vrimler det med gøglere, musikanter og levende statuer, og massevis af små butikker der sæger kopivarer og billige souvenirs.

MASSER AF GRATIS SPORT

Ung Rejs sportsarmbånd

Ung Rejs sportsarmbånd giver adgang til sportsprogrammerne på alle rejsemål. Du kan være med til morgenløb, beachvolley eller fodboldturnering med guiderne. Derudover tilbyder vi en række billige betalingsaktiviteter, bl.a. fitness, wellness, løbeskole, atletik, dykning, vandsport. Armbåndet koster kr. 225,- og bestilles hjemmefra.

Tjøøøhh...

Man kan altid finde mange undskyldninger for ikke at begynde at løbe og du kan sikkert forsætte med dem et godt stykke tid endnu. Men stop bare her! Ung Rejs tilbyder løbeskole i Lloret de Mar, hvor du lærer om træningsplanlægning, motivation og forebyggelse af løbeskader. Du kommer til at elske at løbe og hvem ved, måske kan din næste sommerferie blive første skridt på vej mod en rigtig Marathon.

Keep up the good work

Der er ikke noget værre end at ødelægge sin fine form på grund af ferie. I Lloret de Mar har vi arrangeret morgenløb hver eneste dag, så du kan holde formen ved lige og løbe en tur med de andre gæster. Vi løber en kort tur på ca. 3 kilometer og veksler mellem tempoture, bakketræning og restitutionsture. Hvis du har brug for mere løbetræning, har vi masser af forslag til gode løberuter på 2-7 kilometer.