Cookiepolitik

Hos Ung Rejs benytter vi Cookies til, at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Vi bruger Cookies til, at optimere brugervenligheden, udvikle bedre funktioner, målrette vores indhold og måle de besøgenes brug af hjemmesiden.

 

Hvad er en Cookie?

En computer-cookie er et fagudtryk for en lille tekstfil, som kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. Der er ingen personlige oplysninger gemt i en Cookie og den kan ikke indeholde virus. En Cookie kan ikke bruges til, at indsamle eller videregive nogen personlige oplysninger om dig.

De fleste hjemmesider gemmer automatisk en Cookie i din browser, første gang du er på besøg.

 

Hvilke Cookies anvendes hos Ung Rejs?

Vi bruger Cookies til at indsamle statistiske, anonymiserede oplysninger om din og andre besøgendes adfærd på vores hjemmeside samt til, at genkende din computer ved evt. gentagne besøg.

Vi indsamler og opbevarer oplysningerne med ”Google Analytics”, ”YouTube” og ”Facebook”.

De indsamlede data anvendes til vores interne statistikker, som vi bruger til, at måle effekten af vores marketingsaktiviteter samt til, at forbedre oplevelsen af vores hjemmeside.

De indsamlede data sælges ikke til tredjepart.

 

LeadScoreApp

LEADSCORE_VISIT_ID – Oprettes ved hvert besøg, slettes efter 5 minutter. Bruges for at adskille besøgende.

LEADSCORE_LEAD_KEY – Kan oprettes ved interaktion med virksomhedes online markedsføring. Slettes automatisk efter 1 år. Perioden forlænges ved hvert genbesøg.

Der gemmes ikke personlige oplysninger i cookien, kun en identifikation af computeren. Cookien identificerer ikke dig som person, kun computeren. Cookien bruges til at indsamle digitale oplysninger om besøget på hjemmesiden. Vi bruger denne information til at tilpasse og forbedre vores information på hjemmesiden, markedsføring og administration.

 

Hvordan undgår jeg Cookies?

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Hvis du ikke ønsker at modtage eller slette Cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Du kan fravælge Cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

 

Om personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger.

Du kan vælge, at sende dine personlige oplysninger til os online på forskellige måde. Enten ved at udfylde en registreringsformular online, ved at deltage i en konkurrence, registrere et køb eller abonnere på et nyhedsbrev.

Du kan også dele dine personlige identitetsoplysninger med os ved, at være i kontakt med en af vores medarbejdere via e-mail, telefon eller pr. post.

Når du sender dine personlige oplysninger, giver du os mulighed for at kontakte dig med et direkte svar på din forespørgsel eller sende dig relevante oplysninger om os og vores produkter.

 

Personoplysninger er nødvendige for, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Yderligere bliver vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleret løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Deling af personlige oplysninger

Vi kan også modtage dine personlige data, fra parter uden for Ung Rejs. Det kan f.eks. ske i forbindelse med opkøb af en virksomhed, hvor du allerede er kunde, eller hvis et af vores partnerselskaber oplyser om dine personlige data. Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge dine personlige data, som du ikke selv har sendt til os, kan du informere os herom på nedenstående adresse.

Ung Rejs deler kun dine data med tredjepart under følgende omstændigheder:

  • Hvis vi har solgt dig et produkt eller tilbyder dig en service i et fælles marketingsfremstød med andre firmaer. I disse tilfælde deles dine personlige data med de pågældende firmaer. Vi vil altid informere dig om, at et sådant forhold eksisterer og hvem disse firmaer er, før du registrerer dig. Bemærk, at disse firmaer ofte har deres egen politik om beskyttelse af personlige oplysninger, der gælder for den måde, de anvender dine personlige data. Disse firmaers politik, om beskyttelse af personlige oplysninger, kan afvige fra Ung Rejs' politik om beskyttelse af personlige oplysninger. 
  • Ung Rejs sælger en virksomhed til et andet firma. Et sådant ejerskifte kan omfatte en overførsel til køberen af dine personlige data, hvis de er direkte relateret til den pågældende virksomhed. Ung Rejs sælger ikke og udleverer ikke dine personlige data til tredjemand, så dine personlige data kan anvendes til deres formål.

Ung Rejs' hjemmesider kan indeholde hyperlinks til andre hjemmesider. Du bør nøje læse de pågældende hjemmesiders politik om beskyttelse af personlige oplysninger, da den kan være forskellig fra Ung Rejs’ politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

 

Dette website udbydes af:

Ung Rejs A/S
Mjølnersvej 4
8230 Åbyhøj

 

Har du spørgsmål eller kommentar til vores Cookie- og Privatlivspolitik er du velkommen til at kontakte os:

 

Telefon: 70 10 13 10
Email: ungrejs@ungrejs.dk