STØRSTE PARTY-Ø i MIDDELHAVET

Magaluf er helt klart middelhavets førende party-ø. Hvert år besøger tusinder af festglade unge den dejlige solskins-ø for at nyde varmen og fyre den max af når solen går ned. Øen er hjemsted for et hav af store og kendte diskoteker, som hvert år får besøg af verdenskendte kunstnere. Den smukke sandstrand i Magaluf er hver dag fyldt med unge og festglade mennesker, som er klar på at give den max gas. Magaluf er den perfekte partydestination, for dig som kan lide at feste.

MAGALUF OM DAGEN

Magaluf er blevet mere og mere populært rejsemål for unge. Det som lokker er de lækre sandstrande, et hav af barer og diskoteker, men mest af alt den vilde stemning. I Magaluf er der på hvert tidspunkt af døgnet noget at give sig til.
I dagstimerne kan man vælge at ligge ved stranden, hotellets pool, eller nyde kolde forfriskninger i en af de lokale strandbarer.
Ved Magalufs strandpromenade finder man et hav af butikker, barer og restauranter, så der er noget for en hver smag og tiden vil flyve afsted!

MAGALUF OM NATTEN

Magalufs natteliv kan næsten ikke beskrives bedre end med ordet ”legendarisk”! Efter solnedgang forvandles det hele til en kæmpe fest, som du aldrig før har oplevet. Magaluf har en ca. 1km land bargade hvor der findes over 50 forskellige barer og diskoteker. Der er alt fra klubber, pubs, makrodiskoteker til fine cocktailbarer, så der er noget til enhver smag!
På bargaden finder du blandt andet det kæmpe makrodiskotek BCM Planet Dance som kan huse over 4000 personer. I 2014 blev BCM placeret som det 5 bedste diskotek i verden! Man kan hvert år opleve flere store kunstnere som Avicii, Calvin Harris, Afrojack og mange andre.
Så i Magaluf får du en fest som sent vil glemmes!

MALLORCA

Spanien har været kendt for deres grisefester, og i dag er Mallorca en eftertragtet rejsedestination for hele familien, men alligevel har Mallorca fundet sit helt eget bud på en ungdomsdestination. Man kan hele tiden komme ud og opleve noget spænende i de smukke Middelhavsomgivelser. Så hvad end du er til afslapning på stranden, drinks i barerne, eller den vilde fest om natten, så er Mallorca og Magaluf stedet for dig.