Kombiner strand, fest og storby

Skrevet d. 09/04-2018 af: Sashia Steffensen

Når du rejser til Lloret de Mar, så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du og dine venner kan bruge tiden på!

Der er mulighed for at deltage i diverse vandsportsaktiviteter både ved stranden eller i Costa Bravas største vandland. Hvis du derimod er kommet til skønne Lloret de Mar med intentionen om at få en lækker tan med hjem, så er der masser af mulighed for afslapning ved hotellets pool eller en af de lækre strande langs Costa Brava kysten.

Hvis du gerne vil opleve noget ekstra end bare Lloret de Mar, når du nu har forladt Danmark, så er Lloret de Mars geniale placering også kun et plus. Der er nemlig kun lidt over 1 times kørsel fra Lloret de Mar til Barcelona, hvor der både går bus og tog. Det er en oplagt mulighed for at besøge en af Europas mest populære storbyer. I Barcelona er både shopping, spanske specialiteter, fodbold og sightseeing i højsædet.

Som du kan se er Lloret de Mar en feriedestination, der har rigtig meget at byde på, og der er med garanti noget for dig og dine venner – så byt den danske ”sommer” ud med varme, sol og strand i et af Spaniens skønneste områder!