Ferie for alle!

Skrevet d. 07/12-2017 af: Sashia Steffensen

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du rejser med os. Vi sørger nemlig altid for, at der er timevis af sjov og aktiviteter på vores destinationer.

Hvis du rejser til Lloret de Mar, er der mulighed for diverse vandaktiviteter både ved stranden eller i Costa Bravas største vandland. Hvis du mere er til afslapning, så er der masser af mulighed for wellness eller måske en tur ud med catamaraen. Hvis du slet ikke kan få spænding nok, så kan du køre på mountainbike eller tage med os ud og springe bungee jump.

I Thailand kan du komme med ud at snorkle eller tage på udflugt i de gamle templer. De smukke strande er et paradis for både solnydere og vandhunde – så der er plads til alle. Thailand byder også på events som Full moon party og kæmpe gademarkeder, som alle sammen er en oplevelse i sig selv.

På Bali lover vi luksus og oplevelser til den helt store guldmedalje. Balis skønne natur byder både på abeskove, riverrafting og kamelsafari. Derudover er der også kilometervis af de smukkeste paradisstrande, hvor afslapning er i højsædet. Hvis der skal lidt mere gang i den, kan du tage i badeland eller måske svømme med hajer.

Så hvad venter du på - rejs med Ung Rejs og gør sommeren 2018 til noget helt særligt!